Dit is de Ronde Tafel 101
Harlingen eo

De naam zegt het al wij zijn gevestigd in Harlingen en ons bedieningsgebied is Noordwest Friesland.

Kijk verderContact

Wie zijn we en wat doen we

Opgericht in 1967

De Ronde Tafel 101 Harlingen e.o. is op 11 maart 1967 opgericht.

Round Table is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van haar leden. Een club voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar.

Een Tafelaar is om te beginnen lid van zijn eigen lokale Tafel, die tweemaal per maand bijeenkomt. Tafelavonden kennen een vliegende start dankzij presentaties van leden of gastsprekers. Wat volgt is vaak een boeiende discussie, waarbij leden inzicht krijgen in elkaars meningen, kennis, werkveld en uitdagingen. Ieder heeft vanuit zijn eigen professie en denkwereld een unieke inbreng waar alle anderen van kunnen leren. Inspiratie staat voorop, vriendschappen worden verrijkt en verdiept.

Serviceprojecten

Service activiteiten is een van de pijlers van Round Table. De gedachte dat iedereen op zijn manier een bijdrage behoort te leveren aan de maatschappij zit diep geworteld bij Tafelaars.

Wijn en rollade verkoop

Onze Tafel organiseert elk jaar twee activiteiten; de wijn-, en rolladeverkoop en verkoop van appelbeignets op de Zoutsloterkerstmarkt. Met de opbrengsten van de wijn-, en rolladeverkoop en de Zoutsloterkerstmarkt steunen we een jaarlijks wisselend goed doel. Het doel dat we in 2016 ondersteunen is het hulpbehoevende en eenzame ouderen uit onze regio.

De kosten voor dit evenement worden betaald uit de opbrengst van de jaarlijkse wijnverkoop. Aan het einde van het jaar verkoopt de Ronde Tafel dan ook een zorgvuldig samengestelde selectie prachtwijnen, de opbrengsten komen geheel ten bate van het gekozen doel.

Mooie wijnen en rollades (ver)kopen en daarmee een fantastisch goed doel sponsoren, veel mooier wordt het natuurlijk niet!

Dit zijn onze tafelaars

Foppe Oegema

Foppe Oegema

Voorzitter
Nico Epema

Nico Epema

Penningmeester
Ronald Hoogeveen

Ronald Hoogeveen

Secretaris
Leo Vogels

Leo Vogels

Hoite Schaap

Hoite Schaap

Jozef Dijkstra

Jozef Dijkstra

Jorrit Houtsma

Jorrit Houtsma

Ronald Brouwer

Ronald Brouwer

Harry van der Heide

Harry van der Heide

Guido Berends

Guido Berends

Rolf Savenije

Rolf Savenije

Minne de Bock

Minne de Bock

Harry Keijzer

Harry Keijzer

Peter Roorda

Peter Roorda

Tim Dotinga

Tim Dotinga

Johan Hagen

Johan Hagen

Klaas Salverda

Klaas Salverda

Jelmer Bruinsma

Jelmer Bruinsma

Niels Mensonides

Niels Mensonides

Wil je tafelaar worden of heeft u
een goed doel wat steun kan gebruiken?

Volg ons Facebook